RING PÅ 24 64 15 67

Privat:

Det er altid en stor tillidssag at lukke håndværkere ind i sit hjem. Derfor er det én af vores vigtigste opgaver at behandle dit hjem, som var det vores eget. Det betyder, at vi altid udfører vores arbejde professionelt, og afleverer dit hjem i pæn og ordentlig stand.

Vi løser alle typer maleropgaver, indendørs som udendørs, lige fra renovering eller tapetsering til forandringsopgaver og maler naturligvis også gerne dit nybyggede hus. Vi rådgiver gennem hele processen, og hjælper dig gerne med at vælge farver og materialer.

Vi tilbyder også opgaver, som delvis udføres af os og eventuelt afsluttes af kunden. Vi finder sammen den bedste løsning til dig og dit projekt.

Virksomheder:

Virksomheder og den offentlige sektor:

Vi udfører alle typer maleropgaver for erhvervslivet. Skal din virksomhed have malet kontor, skal klasseværelserne genopfriskes, skal forretningen eller butiksfacaden have en makeover? Så står vi klar til enhver udfordring.

Vi forsøger, så vidt det er muligt altid at tilpasse malerarbejdet, så det forstyrrer jeres arbejde mindst muligt.

Har du brug for et godt råd eller en snak om mulighederne, så kontakt os for rådgivning eller et uforpligtende tilbud.

Tapet og tapetsering:

At tapetsere kan for nogen være ren videnskab, og det forstår vi godt. Vi har stor erfaring med tapetsering samt opsætning af filt og væv, og vi leverer altid et smukt resultat. Vi varetager altid vores opgaver, store som små med rettidig omhu og sans for detaljen.

Flytte:

Hvad enten du har brug for hjælp ved ind- eller udflytning, så kommer vi gerne og udfører malerarbejdet for dig. Vi har flere års erfaring med renovering og istandsættelse af både lejligheder og huse. Vi klargør boliger for både for private og boligselskaber.

Facader:

Vi har i mange år arbejdet med renovering og maling af facader. Vi kan derfor tilbyde en kompetent rådgivning, der tager udgangspunkt i lige præcis dit projekt. Facader er det første ens kunder eller gæster ser, når de kommer på besøg, og det første du ser hver dag, du kommer til eller fra arbejde. Facaderenovering er en måde at skabe stærke resultater på, uden at budgettet bliver for stort og samtidig er det med til at holde dit hus sundt.

Vinduer:

Det danske vejr tærer hårdt på murværk såvel som på træværk. Derfor er det vigtigt at sørge for, at dine vinduer holdes ved lige, da de på den måde kan holde i mange år.

Vi har stor erfaring med vedligeholdelse af alle slags vinduer ved hjælp af god beskyttelse og/eller en frisk omgang maling. 

Spartelarbejde:

Vi tilbyder spartling af høj kvalitet, både almindelig og med vores effektive sprøjtespartler. Hvad enten det drejer sig om vægge eller loft, så står vi klar til at give dig den bedste rådgivning, så vi sammen kan finde frem til den bedste løsning til dit projekt.